Over Groenluik

Groenluik

Wij zijn een enthousiast aannemers- en klusbedrijf, gespecialiseerd in woningrenovaties, nieuwbouw en interieurbouw op maat. Wij denken graag met u mee, en geven advies over de mogelijkheden die bij uw wensen passen. Duurzaam en circulair bouwen zijn de kernwaarden van ons bedrijf, en daarom werken we veel met hergebruikte bouwmaterialen. In onze werkplaats in Culemborg kunnen we bouwelementen prefabriceren en interieurstukken bouwen. Onze manier van werken is open, persoonlijk, milieuvriendelijk en duurzaam.

Mark Luiken

Mark Luiken

Op de bouwplaats heeft Mark de functie als projectleider, onderscheidt zich als timmerman en glas-in-lood zetter, maar is allround inzetbaar.
Hij neemt binnen Groenluik de acquisitie voor zijn rekening. Mark inventariseert uw wensen, denkt mee en geeft u advies over de mogelijkheden voor uw bouwplannen. Doordat hij sterk visueel is ingesteld is hij zeer goed in staat uw wensen te vertalen in een bouwplan.
Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in verbouw en renovatie, en heeft een uitgebreid netwerk in alle voorkomende specialismen. Mark is zowel op het werk als privé een warm en sociaal bewogen man.

Joris Straatmeijer

Joris Straatmeijer

Op de bouwplaats heeft Joris de functie van projectleider/meewerkend voorman van renovatieprojecten en is gespecialiseerd in lastechniek.  Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in verbouw en renovatie en is vanaf de voorbereiding betrokken bij de projecten. Bij het maken van bouwtekeningen voor een project gaat hij zeer secuur te werk. Joris is enthousiast over zijn werk en een geduldige vakman.

Peter Groenendaal

Peter Groenendaal

Op de bouwplaats heeft hij de functie als projectleider en is gespecialiseerd in elektra en installaties. Peter draagt zorg voor een goede samenwerking tussen de opdrachtgever, projectleider en onderaannemers.
Hij is een generalist met ervaring in zowel uitvoering, budgettering, inkoop, coördinatie en planning. Als aannemer is hij een gedreven man, die de uit te voeren werkzaamheden goed overdenkt, zeer stressbestendig is, en onder alle omstandigheden het overzicht behoudt.
Hij is enthousiast over zijn vakgebied en weet dit ook op anderen over te brengen. Hij is een veelzijdig vakman die ooit begonnen is met het (ver)bouwen van huizen en meubels maken.

Thyge Groenendaal

Thyge Groenendaal

Op de bouwplaats heeft Thyge de functie als projectleider en onderscheidt zich op het gebied van technische details en constructieve elementen. Hij heeft na het afronden van zijn opleiding Bouwkunde aan de Hogeschool Utrecht besloten dat hij liever in de praktijk werkt dan fulltime achter de tekentafel.

Thyge draagt in de werkvoorbereiding zorg voor het technisch tekenwerk, uitwerking van details, constructie en begeleidt desgewenst de aanvraag van de bouwvergunning. Met zijn kennis en vaardigheden is hij een waardevol lid van het Groenluik-team.

Sam Raske

Sam Raske

Op de bouwplaats heeft Sam de functie van projectleider en onderscheidt zich op het gebied van circulaire bouwmaterialen en creatieve oplossingen.
Sam komt uit de VS en woont sinds 2017 in Nederland. In de VS heeft hij vele jaren in diverse disciplines in de bouw gewerkt en had hij een bedrijf dat gespecialiseerd was in het maken van meubels en interieurs van hergebruikte materialen. Het upcyclen van materialen is dan ook zijn passie, hij is hierin zeer creatief en vindingrijk.

+